Student Planner 2021

RM20.00

Clear
SKU: N/A Categories: , Product ID: 37915

Description

  1. [#TERBARU] PREORDER STUDENT PLANNER KINI DIBUKA , HANYA RM20 DAPAT LAGI 3 GIFT PERCUMA! TAWARAN SATU HARI!
    .
    AKHIRNYA STUDENT PLANNER KINI DI PASARAN! DENGAN DESIGN YG BARU, CONTENT YG LEBIH TERSUSUN , CHALLENGE YG LG MENCABAR & BANYAK LAGI!
    .
    .
    Perkenalkan buku planner khas untuk para pelajar di luar sana. Anda pelajar sekolah? pelajar Universiti ? Kolej?
    Planner ini sesuai utk anda! Planner yg bakal menceriakan hari2 anda pada tahun 2021 nanti.
    .
    .
    Sebelum tu , ketahui apa keistimewaan student planner tahun 2021 :
    .
    ——————–
    KEISTIMEWAAN 2020
    ——————–
    .
    • Calender 2021
    • Islamic calender
    • 2021 planning chart
    • Dream board
    • 2021 goals
    • This year I will do…
    • School timetable
    • Books to read
    • Checklist khatam quran
    • Juz Amma memorisation checklist
    • Lets Travel
    • Birthday tracker
    • Monthly Affirmatiob
    • Habit Tracker
    • Movies to watch
    • Self love spread
    • Monthly plan
    • Mutabaah Amal
    • Mood Tracker
    • Sleep tracker
    • Weekly plan
    • Daily Homework checklist
    • Daily Study plan
    • Daily Water tracker
    • My travel list
    • Monthly Gratitude List
    • Monthly Dua List
    • Rate Your Week
    • Positive affirmation
    • Monthly reflection
    • Blank pages
    • Colouring page
    • 52 weeks saving challenge
    • Ramadhan 30 days Challenge
    • Ramadhan Mutabaah Amal
    • Tongue Twister Challenge
    • Challenge Know Yourself
    • 30 Days Self Care
    • Saving Challenges
    • 2021 Year in review
    .
    dan yg paling spesial tahu tak apa??

Ha, setiap bulan kita selitkan infografik berkenaan ADAB tau!
Dari situ inshallah kita dapat sedikit sebanyak dpt ilmu berkenaan adab!
.
Macam mana? Best tak content tahun 2021 ni? Challenge dia pun bukan yg diambil dari tahun lepas tau. 100% baru.
Mesti korang nak tahu ciri-ciri planner tahun 2021 ni kan? Ha sini admin tunjukkan
.
.
——————–
CIRI-CIRI 2021
——————–
.
• 208ms
• soft cover (artcard 260gm)
• binding : perfect bind
• pakai 80gm kertas berkualiti ya, pasti tak tembus bila tulis
• ada 2 freegift (Stiker & Wall Time Table)
• full colour , pasti menceriakan hari2 korang
.
.
HEHE… mesti korang tak sabar nak dapatkan satu kan. Hmm untuk belian preorder ni,
korang hanya bayar RM20 sahaja tau dan dapat lg 3 freegift , apa ya freegift tu??

————————-
FREEGIFT SEMPENA PREORDER
—————————
Setiap belian preorder ni, korang akan dapat 3 freegift

1. 2 keping stiker yg comel
2. Wall Time Table
3. Planner 2020

Tawaran ini hanya satu hari sahaja tau , sempena preorder!

Additional information

Weight N/A
Design

Polaroid, Scenery, Marine, Memories, Doodle, Garden, Fairy, Classic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Student Planner 2021”

Your email address will not be published. Required fields are marked *