STUDENT PLANNER 2020- STAR STRIPE

RM20.00

246 in stock

SKU: SP03 Category: Tags: , Product ID: 36194

Description

Perkenalkan buku planner khas untuk para pelajar di luar sana,pastinya content yang baru dan telah diupgrade kepada lebih baik dari tahun sebelumnya.
Planner yg bakal menceriakan hari2 anda pada tahun 2020 nanti

Sebelum tu , ketahui apa keistimewaan student planner tahun 2020 :

——————-

KEISTIMEWAAN  STUDENT PLANNER 2020

——————–

Calender 2020
Islamic calender
2020 planning chart
Dream board
2020 goals
School timetable
Books to read
Checklist khatam quran
My Wish List
Birthday tracker
Movies to watch
Self love spread
Monthly plan
Mutabaah Amal
Mood Tracker
Sleep tracker
Weekly plan
Homework checklist
Study plan
Water tracker
My travel list
Gratitude
Positive affirmation
Monthly review
Blank pages
Colouring page
Challenge every month
52 weeks saving challenge
Yearly review
Rate your day
.

Macam mana? Best tak content tahun 2020 ni? Challenge dia pun bukan yg diambil dari tahun lepas tau. 100% baru.
Mesti korang nak tahu ciri-ciri planner tahun 2020 ni kan? Ha sini admin tunjukkan.

——————

CIRI-CIRI 2020

——————–

208ms
Soft Cover ( artcard 260gm)
Binding : jahit tau , so boleh buka sampai habis planner tu
pakai 80gm kertas berkualiti ya, pasti tak tembus bila tulis
ada 2 freegift (notebook dan bookmark)
notebook 64ms
full colour , pasti menceriakan hari2 korang
.

HEHE… mesti korang tak sabar nak dapatkan satu kan. Hmm untuk belian preorder ni, korang hanya bayar RM18 sahaja tau ,
dapat lagi satu free gift tambahan iaitu notepad to do list. So untuk promosi preorder ni hanya RM18 dapat lagi 3 freegift

.

Amacam nak ke taknak? Buat belian sekarang jgn lepaskan peluang untuk dapat dengan harga promosi

gunakan kod [PREORDER] semasa belian ok

p/s: Belian preorder ini akan mula diposkan pada customer 1/11

Secara berperingkat ya !

Additional information

Weight 0.41 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STUDENT PLANNER 2020- STAR STRIPE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *