STUDENT PLANNER 2020- DREAM GALAXY

RM20.00

317 in stock

SKU: SP08 Category: Tags: , Product ID: 36205

Description

Perkenalkan buku planner khas untuk para pelajar di luar sana,pastinya content yang baru dan telah diupgrade kepada lebih baik dari tahun sebelumnya.
Planner yg bakal menceriakan hari2 anda pada tahun 2020 nanti

Sebelum tu , ketahui apa keistimewaan student planner tahun 2020 :

——————-

KEISTIMEWAAN  STUDENT PLANNER 2020

——————–

  • Calender 2020
  • Islamic calender
  • 2020 planning chart
  • Dream board
  • 2020 goals
  • School timetable
  • Books to read
  • Checklist khatam quran
  • My Wish List
  • Birthday tracker
  • Movies to watch
  • Self love spread
  • Monthly plan
  • Mutabaah Amal
  • Mood Tracker
  • Sleep tracker
  • Weekly plan
  • Homework checklist
  • Study plan
  • Water tracker
  • My travel list
  • Gratitude
  • Positive affirmation
  • Monthly review
  • Blank pages
  • Colouring page
  • Challenge every month
  • 52 weeks saving challenge
  • Yearly review
  • Rate your day

.

Macam mana? Best tak content tahun 2020 ni? Challenge dia pun bukan yg diambil dari tahun lepas tau. 100% baru.
Mesti korang nak tahu ciri-ciri planner tahun 2020 ni kan? Ha sini admin tunjukkan.

——————

CIRI-CIRI 2020

——————–

  • 208ms
  • Soft Cover ( artcard 260gm)
  • Binding : jahit tau , so boleh buka sampai habis planner tu
  • pakai 80gm kertas berkualiti ya, pasti tak tembus bila tulis
  • ada 2 freegift (notebook dan bookmark)
  • notebook 64ms
  • full colour , pasti menceriakan hari2 korang

.

HEHE… mesti korang tak sabar nak dapatkan satu kan. Hmm untuk belian preorder ni, korang hanya bayar RM18 sahaja tau ,
dapat lagi satu free gift tambahan iaitu notepad to do list. So untuk promosi preorder ni hanya RM18 dapat lagi 3 freegift

.

Amacam nak ke taknak? Buat belian sekarang jgn lepaskan peluang untuk dapat dengan harga promosi

gunakan kod [PREORDER] semasa belian ok

 

p/s: Belian preorder ini akan mula diposkan pada customer 1/11

Secara berperingkat ya !

Additional information

Weight 0.41 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STUDENT PLANNER 2020- DREAM GALAXY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *