SYABAB EXLUSIVE PLANNER 2021

RM39.90

Quantity discounts
1-29 30-49 50+
RM39.90 RM27.93 RM39.90
Clear
SKU: N/A Category: Tags: , , Product ID: 37488

Description

[KINI DIBUKA!] – PREORDER EXCLUSIVE PLANNER 2021 YG SUPER LIMITED!
.
Akhirnya setelah lama menunggu dengan penuh sabar, preorder dibuka juga!
.
Memang ramai pm, dm & whatsapp kami nak order terus waktu count down preorder.. Tapi kami terpaksa minta tunggu sehingga hari ni
.
Rmai betul yg tak sabar nak order. Sebab apa? Pasal exclusive planner ni ada 30,000 unit SAHAJA! Kalau dah habis memang tak akan restok
.
.
—————
APA YG EXCLUSIVE SGT DGN PLANNER NI?
—————
.
RING BIND – Senang sangat nak buka setiap daripada 280 muka surat walaupon bahagian tengah. Paling best sebab boleh jimat ruang sebab guna ring bind boleh lipat planner ke belakang
.
TAB & SEPERATOR – Ada tab dari bulan January hingga December. Mudah dan cepat nak selak terus ke bulan yg kita nak. Nak review balik aktiviti bulanan pon senang!
.
MINIMALIST – Design dan warna yg minimalist nampak kemas dan tenang je buat yg melihatnya. Memang seronok nak menatap planner ni setiap hari!
.
ILMU TAJWID – Content tambahan dalam ekslusif planner 2021 ni, kita back to basic ok! Ilmu tajwid dlm bentuk infografik disampaikan dengan santai dan berwarna!
.
ELASTIC BAND – bukan hanya utk tampak ekslusif , malah utk elakkan planner dari senang terbuka semasa dibawa!
.
LIMITED EDITION – Hanya 30,000 unit sahaja available. Bayangkan korang yg ada planner ni adalah 0.0009% je dari rakyat Malaysia 32 juta org! SO EXCLUSIVE!
.
.
————–
BELI 1 PLANNER DAPAT 4 FREE GIFT BERNILAI RM30!
————-
.
Wow harga dah la sangat berpatutan dgn pelbagai features. Dpt lagi hadiah free. Dpt freegift apa tu?
.
✅ Financial Planner
✅ Wall Calendar 2021
✅ Bookmark
✅ Special Box
Semua item ni bernilai RM30 tapi korang dapat secara PERCUMA je! Sangat BERBALOI!
.

———–
APA CONTENT EXCLUSIVE PLANNER 2021 NI?
———-
.
Planner kami bukan buku kosong yg korang kena design sendiri dari awal. Pelbagai content kami dah sediakan untuk memudahkan pengguna dan memberi bnyk manfaat! Antara content dlmnya adalah:
.
✔️ Vision board
✔️ 2021 goals
✔️ Time to travel
✔️ Time to exercise
✔️ Checklist Khatam quran
✔️ Yearly reading log
✔️ Blank pages 40+
✔️ Calendar 2021
✔️ Calendar Hijri (1442H-1443H)
✔️ Monthly plan
✔️ Weekly & daily plan
✔️ Mutabaah amal
✔️ Letters to my creator
✔️ My quran moment
✔️ Weekly affirmation
✔️ Task management
✔️ Ramadhan roadmap
✔️ 2021 Roadmap
✔️ 2021 Planning Chart
.
.
WOW! Ni baru sikit. Ada banyak lagi content yg kita sediakan dlm Planner Exclusive ni!
.
NAK ORDER SKRG!
.
Sabar dulu! Ada lagi 1 hadiah istimewa yg kami nak bagi jika korang order dari 4hb-6hb September 2020 SAHAJA!
.
—————–
LIMITED TIME FREE GIFT: Hanya 3 hari sahaja! korang akan dapat extra freegift iaitu:
.
❤️ E-RAMADHAN PLANNER
.
yg bernilai RM35 secara PERCUMA
—————–
.
ALHAMDULILLAH! Banyaknya dapat hadiah! Saya nak jadi antara 30,000 yg dptkan planner ni!
.
Kalau dah tak sabar dan nak order cepat2, boleh order di website SKRG!

SYABAB EXLUSIVE PLANNER 2021


.
.
Untuk order melalui whatsapp, boleh picit di sini SKRG!
https://bizapp.la/exclusive-planner-2021-preorder
https://bizapp.la/exclusive-planner-2021-preorder
https://bizapp.la/exclusive-planner-2021-preorder
.
.
Atau boleh order pada Stokis, Ejen dan Dropship Syabab di seluruh Malaysia!
.

Additional information

Weight N/A
Desain

Marble, Moon, Magazine, Masterpiece

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SYABAB EXLUSIVE PLANNER 2021”

Your email address will not be published. Required fields are marked *